Team BE

dashazatulaDasha Zatula – Eigenaar & initiator BE
Van harte welkom op Becoming Entrepreneur (BE). Ik ben Dasha Zatula, eigenaar en ontwikkelaar van Becoming Entrepreneur. Ik ben gek op blogs, informatie en alles wat te maken heeft met goed ondernemerschap. Graag wil ik  praktische kennis met jullie delen om ondernemerschap te stimuleren. Zelf ben ik een allrounder die gespecialiseerd in digitalisering & online promotie. Het is mijn passie om mensen en organisaties naar een hoger niveau te tillen.
Klik hier voor meer info over mij

Mocht je interesse hebben om een blog te plaatsen of heb je suggesties? Laat het vooral weten via het contactformulier.

Heidy Amory – Bloggerfoto Heidy
Heidy Amory heeft zich gespecialiseerd in online branding voor de kleine ondernemer en Maatschappelijke Organisaties. Ze is mede ontwikkelaar en initiator van het digitale platform Maatschappelijk Netwerk Limburg. Heidy zorgt dat de inzet en het gebruik van social media strategieën begrijpelijk en direct toepasbaar zijn voor alle soorten gebruikers. Onder andere haar passie, haar capaciteit om te luisteren naar de wensen en behoeftes van anderen en een adequaat plan van aanpak hieraan te verbinden, maken haar tot een echte communicatieprofessional.

Ze is een vakvrouw op het gebied van personal branding op Social media. Met haar deskundige hulp is ze een rots op het gebied van authentiek en zichtbaar onderscheidend zijn in je werk. Een bevlogen persoon met veel oog voor detail die duidelijk werkt vanuit het perspectief van de opdrachtgever.Door te investeren in basiskennis en vaardigheden ben je als professional in staat je eigen Social Media kanalen te onderhouden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in te spelen op actualiteiten en weet je jezelf op een professionele eenduidige wijze te profileren. Door samen te werken met meerdere professionals is maatwerk mogelijk. De kennis van digitalisering en Social Media is voor iedereen anders. Maatwerk is daarom een belangrijk sleutelwoord.
Klik hier voor meer info over Heidy

rickRick Vechel – Blogger & mede-initiator
Vechel Ventures is Rick Vechel – een ondernemer die naast zijn reguliere baan zijn enthousiasme vol passie laat blijken. Vanuit het plezier in het spelen op de basgitaar viel Rick vanzelf in de organisatie van evenementen en in het ondersteunen van talenteducatie. Met dank aan verschillende onderdelen vanuit de opleiding Social Work, is hij uitgegroeid tot een veelzijdige professional.

Met Vechel Ventures richt hij zich op cultureel/sociaal ondernemerschap, organisatiestructuren, coaching en het ondersteunen van talenteducatie in (Midden-)Limburg.  Van het opstarten van uw initiatief tot aan het ondersteunen van diverse activiteiten, Vechel Ventures helpt graag met ook jullie ideeën tot een werkelijkheid te maken.
Klik hier voor meer info over Rick

Odilia Rens – Blogger
Passie voor Potentieel, Power en duurzaam Profijt 
Samen de wereld een stukje mooier maken door werk en ondernemen leuker te maken! Ik geloof in ieders talent en de kracht van complementaire teams die door te delen vermenigvuldigen. Als chemisch ingenieur en menselijke katalysator realiseer ik, in transities, inzicht, beweging en verbinding waardoor mogelijkheden zich omzetten in resultaten. Mijn aanpak is analytisch, krachtdadig, verbindend, uitgesproken en hartversterkend met een fijne dosis lef.

 Klik hier voor meer info over Odilia 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *