Podcast: Vleesgeworden Enthousiasme

In september 2015 werd ik gevraagd om deel te nemen aan Becoming Entrepreneur door Dasha. Ik schreef toen het blog: “Vleesgeworden Enthousiasme” en deze hebben we hier gepubliceerd op 1 oktober 2016. Onlangs kreeg ik het idee, mede door het programma van BNR Startup om podcasts op te gaan nemen. Een boel blogs heb ik toch al.

Bovenal kan ik het heel goed begrijpen als het soms gewoon gemakkelijker voor jullie is om te luisteren.
Zo kun je onderstaande ook gewoon afspelen als je wandelt of in de auto zit.

Voor diegene die mij al eens gesproken hebben weten dat ik snel praat. Ik ben benieuwd of ik mij netjes ingehouden heb – alhoewel dat voor iemand die zich Vleesgeworden Enthousiasme laat noemen, misschien ook wel een grote uitdaging vormt…
Veel luisterplezier met deze podcast test en feedback is welkom!
P.S.: Volgen jullie Becoming Entrepreneur al op Facebook en Linkedin?

 

3 gedachten over “Podcast: Vleesgeworden Enthousiasme

 • januari 16, 2017 om 19:24
  Permalink

  Rick, het is goed te verstaan!!!!
  Alleen je volume is af en toe zacht dan weer wat harder?
  Voor de rest heb jij je best weer gedaan! Super

  Beantwoorden
 • januari 29, 2017 om 09:23
  Permalink

  Je hebt je inderdaad goed ingehouden, prima te verstaan! Goed idee om je zo te presenteren, ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord.

  Beantwoorden
  • februari 4, 2017 om 15:40
   Permalink

   Hee Vicky, bedankt!
   Ik luister wel vaker podcasts – soort van online radio fragmenten. Al een tijdje was ik erover aan het denken en nu ook BNR erop inspeelde heb ik maar een test gedraaid. Fijn om te horen dat het bevalt 🙂 !

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *