Het nieuw (boek)jaar nadert! – II

Het is 2017! Happy New Year, iedereen! “May all your troubles last as long as your New Year’s resolutions.”

Over nieuwjaarsvoornemens gesproken…

Een paar dagen geleden heb ik een leuke meeting gehad met Rick Vechel. Wederom hebben we heerlijk gebrainstormd over de vormgeving van Becoming Entrepreneur (BE). Deze keer onder het genot van een drankje en hapje bij Bagels & Beans in Roermond.

In deze meeting hebben we het kort gehad over de nieuwjaarsvoornemens. Hoewel ik daar normaal weinig mee heb (mijn diëten duren nooit langer dan 2 dagen en ik zal maar *kuch* zwijgen over sporten), heb ik besloten om voor mezelf doelen op te schrijven. Zakelijke doelen. In december 2017 gaan we kijken welke doelen er dan behaald zijn.

1. Uitbreiden
BE wordt meer dan alleen maar een blog. We gaan diensten aanbieden en leuke dingen organiseren. Wat precies, dat zullen jullie nog zien, maar ik beloof dat het leerzaam zal zijn, interactief en vooral heel gezellig!

2. Blogs
Er komen meer leuke blogs op BE. We hebben een aantal mensen gevonden die voor ons willen schrijven. Er komen veel interessante onderwerpen aan bod. Mocht je interesse hebben om te bloggen, let us know! Dat kan nog altijd. Graag zelfs! We zijn altijd op zoek naar gastbloggers. En weet je, het is makkelijker dan je denkt. Als ik het kan, kun je het ook. Het is ook nog eens goed voor je eigen promotie. Win-win, als je het mij vraagt. Dus, hup, ga bloggen!

3. Netwerken
Ik ben van plan om nog meer te gaan netwerken. Fysiek dan. Het eerstvolgend netwerkevent waar ik naartoe ga is de Nieuwjaarsontvangst van FAM! Netwerk op 19 januari 2017. Kom je ook?

Zoals het ook al op mijn LinkedIn staat aangegeven, vind ik het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Denk je dat we iets voor elkaar (in toekomst) kunnen betekenen? Voeg me gerust toe of stuur me een bericht. Alles kan, alles mag.

4. Bekendheid
We willen graag meer bereik hebben met BE, maar dit kunnen we niet zonder jullie. Uiteraard gaan we zelf veel toffe dingen doen. Maar als jullie onze blogs leuk vinden, graag delen. Wordt gewaardeerd. Heb je suggesties, ook dat horen we graag.

5. Samenwerkingen
We zijn op zoek naar bedrijven die interesse hebben om met ons samen te werken. Dit zal later nog uitgebreid aan bod komen, maar als je nu al denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, laat het ons vooral weten. Ideeën zijn welkom.

Dit was mijn top 5! Wat zijn jouw voornemens voor het nieuwe jaar?

Geschreven door Dasha Zatula.
Foto’s: pexels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *